Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Reparation af hvidevarer - vi er en hvidevareservice virksomhed

 

En hvidevareservice virksomhed fra Odense. Reparation af hvidevarer - på alle mærker

Service Centralen Brændekilde blev grundlagt i 1968. I 2006 overtog Carsten Aaby virksomheden og ændrede navnet til Service Centralen Fyn. I 2010 købte vi KVIK Hvidevarecenter i Kolding, og vi har siden heddet Service Centralen Syd. Vi er den største hvidevareservice virksomhed indenfor reparation af hvidevarer, og det betyder meget stor ekspertise og hurtig reparation af dine hvidevarer.

Vi er specialister på reparation af hvidevarer - vi laver nemlig ikke andet  - næsten da ! 

Vi hører til i Odense, og er 17 ansatte heref 11 servicemontører på Fyn og i Trekantsområdet. Vi har særdeles meget service indenfor garanti men også mere og mere uden for garanti. Vi giver gerne et tilbud på reparation af dine hvidevarer. Se vore priser under PRISER. Vi har samme priser i hele området. Dette kan vi gøre da vi har lokale montører.

Som hvidevareservice virksomhed servicer og rapararer alle typer hvidevarer som bl.a. Gorenje, ASKO, Vestfrost, GRAM, Samsung, Liebherr, Elcold, Siemens, LG, Grundig, BEKO, Panasonic, Indesit, Miele, SMEG, AEG og mange flere. Nye mærker kommer til hvert år. 

Vi er en stor del af den landsdækkende organisation for reparation af hvidevarer DTS således vi kan tilbyde kunder landsdækkende service. 

Vi er lagerførende af de fleste reservedele indenfor de mest kendte mærker. Ønsker du at købe en reservedel, kan du enten hente den på vores adresse eller få den tilsendt mod et mindre gebyr.

Udover reparation af hvidevarer, salg af reservedele sælger og monterer vi også Panasonic varmepumper, kendt under navnet Danmarkspumpen. Læs mere varmepumper og de solide Mitsubishi varmepumper

Siden foråret 2017 har vi også solgt og serviceret de populære varmepumper fra Mitsubishi

Vores motto er "Vi tager ansvar". Dermed mener vi, at vi tager ansvar for dine hvidevarer. Hvis du beder os om, at lave dine hvidevarer, har du også krav på, at vi tager ansvar for det. Dine hvidevarer skal laves hurtigt og med mindst mulig gene for dig. Vi lover, at vi altid vil gøre vores bedste. 

Via vores on-line booking system kan du altid se næste ledige tider i dit område. 

 

Reparation af hvidevarer er vort speciale !

Siden 2021 har vi været 2 partnere. Læs om dem her:

Carsten Aaby er direktør i virksomheden. Overtog virksomheden i 2006. Carsten har det overordnede strategiske ansvar samt asnvar for samarbejdspartnere nye som nuværende samt alle indkøbsaftaler. 

a70142.jpg

Palle Frandsen, en erfaren montør og tekniker der i dag er teknisk ansvarlig og blandt andet har ansvaret for bestilling af reservedele. Palle er leder af lager- og kontorpersonalet

a81afd.jpg

 

 

Du kan bestille dit eget servicebesøg ved at indtaste dit postnummer nedenstående: