Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Reservedele til reparation af hvidevare og varmepumper

Her kan du købe eller forespørge på reservedele til hvidevare og varmepumper. Vi har branchens største lager af reservedele til hårde hvidevarer.

Når din vaskemaskine, tørretumbler, køleskab eller andet husholdningsapparat holder op med at virke, er det ofte fordi en af de dele, den består af, er gået istykker. I stedet for at købe nyt, kan det ofte betale sig for dig at få repareret maskinen - både økonomisk, men også for miljøets skyld. Med vores store lager af reservedele, kan du være næsten 100 % sikker på, at vi kan identificere problemet og fikse det i samme omgang.

Vi leverer reservedele til langt de fleste kendte mærker, herunder Gorenje, ASKO, Vestfrost, GRAM, Samsung, Liebherr, Elcold, Siemens, LG, Grundig, BEKO, Panasonic, Indesit, Miele, SMEG, AEG, Euromatic og mange flere. Hvert år kommer der nye mærker til.

Hvidevareservice er dét, vi brænder for - så du kan trygt overlade dine hårde hvidevarer til os. Vi har også 2 års garanti - og det tør vi kun, fordi vi ved, hvor dygtige vores medarbejdere er.

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet

 

Hvordan finder jeg de oplysninger I ønsker ?

Sådan finder du typeskiltet (produktnummer, model etc.) på din hvidevare. 

 

Reparation af hvidevare er vort speciale - vi laver ikke andet !